Ride with a woman day! zat 29 mei

27 mei 2021

Ride with a Woman Day - laatste info!

LAST UPDATE:

Alle fietsers die ingeschreven zijn, krijgen vrijdag 28.05  een laatste mail met alle concrete info in. Ben je niet ingeschreven: geen probleem, je kan de toer gemakkelijk rijden door de pijltjes te volgen of de gpx bestanden op je gps op te laden.

Hier vind je de GPX-bestanden:

 

Graag geven we ook uitleg over de uitgebreide (verplichte) COVID maatregelen die we nemen. Gelieve deze aandachtig door te nemen met je ganse fietsbubbel voor vertrek. Enkel diegene die ingeschreven zijn (en roze polsbandje hebben) mogen zich op de sites begeven. In jullie laatste mail krijgen jullie te horen of jullie starten en eindigen op site 13 of site 15. Op beide sites gelden andere regels.

  • site 13 = de parking van onze winkel Minne Sport   >> regels van take away: geen samenscholing (max 10p per groep, afstand houden)
  • site 15 = parking Zwaanhofweg 15, juist naast onze winkel, aan de overkant van de baan  >> regels horeca (bediening aan tafel, max 4 per tafel)

 

Belangrijke maatregelen:

  • iedereen moet een mondmasker aandoen als hij/zij rondloopt op de site. Mondmasker mag af op de fiets of aan tafel.
  • er is een fietsparking voorzien op elke site
  • volg op elke site de aangegeven looprichtingen
  • ga nog eens naar toilet thuis voor je vertrekt
  • kom met de fiets, er is geen parking voor auto's voorzien

 

 

 ALGEMENE INFO RIDE WITH A WOMAN DAY

Dit jaar organiseren we onze Woman Ride Day onder een ander concept. De vrouw blijft wel centraal staan. Ook het fungehalte blijft hoog. We rijden echter niet meer in één grote groep, maar je kan zelf eigen fietsbubbel samenstellen (momenteel is dit max 25pers per fietsgroep).


Nieuw dit jaar:
- mannen mogen ook meerijden, maar enkel als er een vrouw met hen meerijdt (het is een dag in het teken van de fietsende vrouw)
- er is een tocht voor e-bike(50km) en voor race (keuze tss 50 en 75km)
- je kiest zelf je parcours en tijdstip van vertrek

 Nadien voorzien we -indien het weer het toelaat- een leuke apero op onze parking in buitenlucht (volgens de geldende regels). 

Tip: plan om je rit te eindigen tussen 11-13u of tss 16-18u :)  ==>Helaas kan je hiervoor niet meer inschrijven, dit is VOLZET.

 

Vergeet niet om die dag je foto op facebook/instagram/strava te posten met #ridewithawomanday #minnesport en maak zo kans op een leuke prijs!